Wil jij de tijd soms ook even stil zetten? Een steeds groter groeiende buik, kleine vingertjes en teentjes, een dikke knuffel van jouw peuter of een grote schaterlach. Deze kleine maar bijzondere momenten wil ik als fotograaf graag voor jullie vangen in foto's. Een mooie herinnering voor later. 

"Ze zijn maar even zó klein. Laat het mij vastleggen in foto's. Ontspannen, aan huis of op locatie."

puur & LIEFDEVOL

Met een échte lach

"Zeg eens cheese", "Lach eens naar die mevrouw" of "Ik ben hier niet zo goed in hoor!"
 
Écht, ik begrijp je en je bent niet de enige. Voor een lens staan vinden veel mensen ongemakkelijk.  Een fotoshoot moet leuk zijn. Elkaar aankijken, iets grappigs in elkaars oor fluisteren, kietelen of verstoppertje spelen. Met kleine opdrachtjes en aanwijzingen probeer ik jullie zo ontspannen mogelijk te fotograferen. Geen statieportret of geforceerde lach, maar een ontspannen fotoshoot met foto's waarin je jezelf terug herkent.  

"Super leuke fijne shoot gehad met Simone. Ik raad haar iedereen aan."

Kijk dan verder rond op mijn website om meer van mijn werk te zien. Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Neem contact met mij op, ik beantwoord jouw vragen graag. 

Contactformulier

WhatsApp

Spreekt jou dit aan?

WERKWIJZE

Een shoot boek je door rechtstreeks een afspraak te plannen in mijn agenda óf contact op te nemen via WhatsApp of het contactformulier. Na het boeken ontvang je informatie met tips voor kleding en locatie. Samen kijken we naar jullie wensen en wat hier het beste bij past. 
Mijn werkgebied ligt in de driehoek Utrecht - Rotterdam - Breda en alles daar tussenin, maximaal 75km vanaf Sliedrecht

Simone is een hele fijne fotograaf! Twee jaar geleden een newborn shoot gedaan en recent een kids & gezin fotoshoot. Hele ontspannen sfeer, laat je op je gemak voelen en lekker ongedwongen. Ons zoontje van bijna twee had het hierdoor ook helemaal naar zijn zin en dat is terug te zien op de foto's! Snel contact en erg flexibel. Prachtige foto's gekregen. Ik zou haar zeker aanbevelen!

"Laat je op je gemak voelen"

Bob, Melissa & SENN

REVIEW