Dat kleine warme lijfje opgekruld tegen jou aan, die ieniemienie voetjes of die plakzoen van grote broer of zus. De tijd vliegt! Laat mij deze bijzondere tijd voor jullie vastleggen in foto's, zodat je altijd weer even terug kan naar dit moment. 

NEWBORN

"Simone heeft een fantastische newborn shoot bij ons gedaan. Ze was creatief, ontspannen en heeft geweldige foto’s gemaakt. "

Ontspannen


Tijdens een ontspannen newborn fotoshoot aan huis, fotografeer ik jullie baby op een natuurlijke manier. Geen wikkeldoeken of mandjes, maar natuurlijke houdingen of lekker dicht tegen jullie aan. Ik neem de tijd die nodig is. Even troosten, borstvoeding of een flesje tussendoor? Geen probleem!  Natuurlijk mogen broertjes, zusjes, papa en mama niet ontbreken op de foto. 


WANNEER?

Het beste kun je een newbornshoot plannen in de eerste vier weken na de geboorte. Zo leg je het hele kleine vast én met een beetje geluk slaapt de kleine door de fotoshoot heen. 

Wil je zeker zijn van een plekje? Een bevalling kun je nu eenmaal niet plannen. Tijdens je zwangerschap kun je alvast reserveren. Ik noteer jouw uitgerekende datum en zorg dat je gegarandeerd bent van een plekje. Zodra je bevallen bent prikken we een datum.

Is je baby al geboren? Of inmiddels een paar maanden oud. Geen probleem! Iedere fase is bijzonder om vast te leggen. Stuur mij een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Contactformulier

WhatsApp

Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 

Een ongedwongen en ontspannen sfeer staat voorop tijdens een shoot. Het is hierin belangrijk dat we het ritme van de baby volgen. We proberen het tijdstip van de shoot zoveel mogelijk af te stemmen op het voedingsritme. Met een volle buik zijn ze vaak op hun best! Bij het boeken ontvang je tips voor kleding en voorbereiding. 


VOORBEREIDING

NA DE SHOOT

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en bewerk ik deze in mijn eigen stijl. Binnen 2 weken ontvang je deze in een online privé galerij; een selectie van circa 40 foto's waaruit jullie een keuze mogen maken. Kun je niet kiezen? Dan is het natuurlijk mogelijk om meer of alle foto's af te nemen.  


NEWBORN THOM

NEWBORN CHARLIE

Alle clichés zijn waar, voor je het weet zijn ze groot. 

HALLO LIEF KLEINTJE

MEER ZIEN?

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Wil jij zien hoe het eindresultaat van een hele shoot eruit ziet? Hieronder vind je drie voorbeelden van twee newborn- en één baby fotoshoot. 


BABY JILL