CORONA
Binnen de huidige maatregelen mag een newbornshoot aan huis gewoon plaatsvinden.

Vanzelfsprekend moeten ik én jullie fit zijn voor de shoot; niet verkouden, hoesten of verhoging hebben. Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje. 
​​​​​​​
KLEIN & PUUR
Misschien wel de meest bijzondere tijd uit jullie leven; een klein nieuw leven. Een periode die het verdient om vast te laten leggen. Alle clichés zijn waar; ze zijn maar even zó klein. 
newborn fotoshoot
ONTSPANNEN
Tijdens een relaxte en ontspannen newborn fotoshoot aan huis, fotografeer ik jullie baby op een natuurlijke manier. Geen mandjes, wikkeldoeken of 'gemaakte' houdingen. Maar mooie, pure en liefdevolle foto's van de baby, jullie als gezin, broertjes en zusjes.
We nemen de tijd die nodig is. Een voeding of flesje tussendoor? Geen probleem! 
WANNEER?
Een newborn reportage kun je het beste binnen de eerste vier weken na de geboorte doen. Zo leg je het hele kleine vast én met een beetje geluk slaapt de kleine door de fotoshoot heen.

Wil je zeker zijn van een plekje? Een bevalling kun je nu eenmaal niet plannen. Tijdens je zwangerschap kun je alvast reserveren. Ik noteer jouw uitgerekende datum en zorg dat je gegarandeerd bent van een plekje. Zodra je bevallen bent prikken we een datum.


Is je baby al geboren? Of inmiddels een paar maanden oud. Geen probleem! Stuur mij een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 


newborn tweeling fotoshoot
LIFESTYLE FOTOGRAFIE
Een ongedwongen sfeer staat voorop tijdens een shoot. Natuurlijk leggen we de baby op een mooie plek en maak ik gebruik van de ruimte, het licht en eventueel dekentjes en knuffels die jullie zelf in huis hebben.  Maar ook de knuffelmomenten en details tussendoor zijn soms prachtig om vast te leggen. Een reportage moet een mooi beeld geven van de liefde voor dat kleine nieuwe hummeltje. Daarom  mogen foto's met jullie als ouders, broertjes en zusjes natuurlijk niet ontbreken. 
fotoshoot baby aan huis
BABY'S EERSTE JAAR
Wil je er zeker van zijn dat je het eerste jaar van jullie kindje mooi vastgelegd hebt? Speciaal hiervoor bied ik het 'Baby's 1e jaar' pakket aan. Naast de newborn reportage  plannen we een fotoshoot rond de 6 maanden en 1 jaar, waarin ik jullie kleine én jullie als gezin fotografeer. En als kers op de taart, een mooi album van deze 3 shoots gedurende het eerste jaar. 
Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 
Nieuwsgierig naar meer foto's? Hieronder vind je een aantal reportages om een impressie te geven.  
J U L I A
F E N N E
F L E U R  &  O L I V I E R
J I P
"Simone heeft foto’s gemaakt van onze 2 maanden oude baby. De foto’s zijn prachtig geworden en precies zoals we hadden gehoopt! Ze nam alle tijd om de mooiste momenten vast te leggen. We zullen voor de volgende fotoshoot zeker weer bij Simone komen."
"Super gave newborn shoot gehad dankzij Simone! Ze is flexibel, last-minute inzetbaar en echt een professional in wat ze doet. Heeft geduld, denkt mee en schiet in korte tijd echt super gave foto's! We zijn ontzettend blij met de mooie plaatjes van onze kleine meid!"
Back to Top