Na maanden van wachten ligt jouw kleintje eindelijk in je armen. Dat warme lijfje opgekruld tegen je aan. Als trotse mama en papa wil je niets liever dan dit moment voor altijd koesteren. Met veel geduld, liefde en plezier leg ik dit moment voor jullie vast in foto's. 

NEWBORN & BABY

"Simone heeft een fantastische newborn fotoshoot bij ons gedaan. Ze was creatief, ontspannen en heeft geweldige foto’s gemaakt. "

Fotoshoot aan huis


Een ongedwongen en ontspannen sfeer staat voorop. De fotoshoot vindt daarom plaats bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving. Ik neem de tijd die nodig is. Even troosten, borstvoeding of een flesje tussendoor? Geen probleem! 


WANNEER?

Meestal fotografeer ik wanneer jullie baby tussen de twee en vier weken oud is. Dan zijn ze nog 'echt' klein en slapen ze veel. Maar iedere baby en moeder is anders. Wil jij liever wat langer wachten? Dan kan dit ook. Pas ná de geboorte prikken we een datum en kijk ik samen met jullie naar een geschikt moment. 

Reserveer alvast een plek in mijn planning tijdens je zwangerschap. Ik noteer jouw uitgerekende datum en zorg dat je gegarandeerd bent van een plek nadat jouw kleintje geboren is. 

Is je baby al geboren? Of inmiddels een paar maanden oud. Iedere fase is bijzonder om vast te leggen. Stuur mij een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Contactformulier

WhatsApp

Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 

Na de geboorte kijken we samen naar een geschikt moment voor de fotoshoot. Ik blok altijd een ochtend of middag voor jullie. We proberen het tijdstip zoveel mogelijk af te stemmen op het voedingsritme.  Met een volle buik zijn ze vaak op hun best! Bij het boeken ontvang je tips voor kleding en voorbereiding. 


VOORBEREIDING

NA DE FOTOSHOOT

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en bewerk ik deze in mijn eigen stijl. Binnen 3 weken ontvang je deze in een online privé galerij; een selectie van circa 40 foto's waaruit jullie een keuze mogen maken. Kun je niet kiezen? Dan is het natuurlijk mogelijk om meer of alle foto's af te nemen.  


NEWBORN Thom

NEWBORN CHARLIE

Voor je het weet zijn ze groot! Zó cliché, maar waar. 

HALLO LIEF KLEINTJE

MEER ZIEN?

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Wil jij zien hoe het eindresultaat van een galerij eruit ziet? Hieronder vind je drie voorbeelden van twee newborn- en één baby fotoshoot. 


BABY JILL

Baby's 1e jaar

Wil jij het eerste jaar mooi vastgelegd hebben? Speciaal hiervoor heb ik het baby's 1e jaar pakket. Een newborn fotoshoot, met 6 maanden én 1 jaar. Drie keer een galerij vol mooie foto's en aan het eind van het jaar een mooi album. 

Wij hebben al meerdere fotoshoots bij Simone laten doen. Naast het feit dat ze hele mooie foto's maakt, is ook de rust die zij uitstraalt heel fijn tijdens de shoot. Wat daardoor zorgt voor spontane foto's en niet 'gemaakte' foto's. Zeker een aanrader! 

"Straalt rust uit"

NEWBORN SAVI

Simone heeft onze newbornshoot gedaan en we hadden niemand liever gewild. De foto's zijn ontzettend mooi geworden. We zijn er zo blij mee. Ze is ook heel fijn en relaxed om mee te werken en neemt de tijd voor je. Voor fotoshoots in de toekomst zullen wij ook weer Simone vragen. Wat een top fotograaf!! 

"Topfotograaf!"

NEWBORN SAM

REVIEW