Na maanden van wachten ligt hij/zij eindelijk in je armen. Dat warme lijfje opgekruld tegen je aan. Als trotse mama en papa wil je toch niets liever dan dit moment voor altijd herinneren? Ze zijn maar even zo klein! 

NEWBORN & BABY

Fotoshoot aan huis


Een ongedwongen en ontspannen sfeer vind ik belangrijk. De fotoshoot vindt daarom plaats bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving. Ik neem de tijd die nodig is. Als moeder van drie kinderen weet ik dat het met een baby soms anders loopt dan gepland. Even troosten, borstvoeding of een flesje tussendoor? Geen probleem! 


WANNEER?

Reserveer alvast een plek in mijn planning tijdens je zwangerschap. Ik noteer jouw uitgerekende datum en zorg dat je gegarandeerd bent van een plek na de geboorte. De datum voor de fotoshoot prikken we pas ná de geboorte. 

Meestal vindt de fotoshoot plaats wanneer jullie baby tussen de twee en vier weken oud is. Dan zijn ze nog 'echt' klein en slapen ze veel. Wil je liever die állereerste momenten op de foto, zoals het eerste badje, kies dan voor een kraamreportage.

Is je baby al geboren? Of inmiddels een paar maanden oud. Iedere fase is bijzonder om vast te leggen. Stuur mij een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Contactformulier

WhatsApp

Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 

Na de geboorte kijken we samen naar een geschikt moment voor de fotoshoot. Ik blok altijd een ochtend of middag voor jullie. We proberen het tijdstip zoveel mogelijk af te stemmen op het voedingsritme.  Met een volle buik zijn ze vaak op hun best! Bij het boeken ontvang je tips voor kleding en voorbereiding. 


VOORBEREIDING

NA DE FOTOSHOOT

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en bewerk ik deze in mijn eigen stijl. Binnen 3 weken ontvang je deze in een online privé galerij; een selectie van circa 40 foto's waaruit jullie een keuze mogen maken. Kun je niet kiezen? Dan is het natuurlijk mogelijk om meer of alle foto's af te nemen.  


NEWBORN Thom

NEWBORN CHARLIE

HALLO LIEF KLEINTJE

MEER ZIEN?

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Wil jij zien hoe het eindresultaat van een galerij eruit ziet? Hieronder vind je drie voorbeelden van twee newborn- en een kraamreportage. 


KRAAMREPORTAGE CATO

Baby's 1e jaar

Wil jij het eerste jaar mooi vastgelegd hebben? Speciaal hiervoor heb ik het baby's 1e jaar pakket. Een newborn fotoshoot, met 6 maanden én 1 jaar. Drie keer een galerij vol mooie foto's en aan het eind van het jaar een mooi foto album. 

"Simone heeft een fantastische newborn fotoshoot bij ons gedaan. Ze was creatief, ontspannen en heeft geweldige foto’s gemaakt. "

Wij hebben al meerdere fotoshoots bij Simone laten doen. Naast het feit dat ze hele mooie foto's maakt, is ook de rust die zij uitstraalt heel fijn tijdens de shoot. Wat daardoor zorgt voor spontane foto's en niet 'gemaakte' foto's. Zeker een aanrader! 

"Straalt rust uit"

NEWBORN SAVI

REVIEW