CORONA
Gezien de nieuwe maatregelen kunnen familieshoots met meerdere huishoudens of grotere groepen op dit moment geen doorgang vinden. Verder kunnen alle shoots doorgaan, waarbij ik afstand zal houden en op verzoek van de klant een mondkapje zal dragen. 
Vanzelfsprekend moeten ik én jullie fit zijn voor de shoot; niet verkouden, hoesten of verhoging hebben. Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje. 
​​​​​​​
KLEIN & PUUR
Misschien wel de meest bijzondere tijd uit jullie leven; een klein nieuw leven. Deze tijd verdient mooie foto's. 
ONTSPANNEN
Ik leg dit graag voor jullie vast. Tijdens een relaxte en ontspannen newborn fotoshoot aan huis. Geen mandjes, haarbandjes en andere accesoires. Maar mooie, natuurlijke foto's van de baby, jullie als gezin en broertjes en zusjes.
We nemen de tijd die nodig is. Een voeding of flesje tussendoor? Geen probleem! 
WANNEER?
Een newborn reportage kun je het beste binnen de eerste vier weken na de geboorte doen. Zo leg je het hele kleine vast én met een beetje geluk slaapt de kleine door de fotoshoot heen.

Wil je zeker zijn van een plekje? Een bevalling kun je nu eenmaal niet plannen. Tijdens je zwangerschap kun je alvast reserveren. Ik noteer jouw uitgerekende datum en zorg dat je gegarandeerd bent van een plekje. Zodra je bevallen bent prikken we een datum.


Is je kleine al geboren? Of inmiddels een paar maanden oud. Geen probleem! Stuur mij een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 


LIFESTYLE FOTOGRAFIE
Ik houd van ongedwongen en pure babyfotografie. Ik leg de baby alleen in natuurlijke houdingen en maak gebruik van spullen die al bij jullie thuis aanwezig zijn (wiegje, dekentje enz.). Daarnaast neem ik zelf ook wat doeken mee, als ondergrond of om de baby in te wrappen wanneer jullie dit graag willen. 

Natuurlijk mogen foto's met vader, moeder, broertjes en zusjes niet ontbreken!
Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 
Nieuwsgierig naar meer foto's? Hieronder vind je een aantal reportages om een impressie te geven.  
J U L I A
J I P
F L E U R  &  O L I V I E R
M I L A
"Simone heeft foto’s gemaakt van onze 2 maanden oude baby. De foto’s zijn prachtig geworden en precies zoals we hadden gehoopt! Ze nam alle tijd om de mooiste momenten vast te leggen. We zullen voor de volgende fotoshoot zeker weer bij Simone komen."
"Super gave newborn shoot gehad dankzij Simone! Ze is flexibel, last-minute inzetbaar en echt een professional in wat ze doet. Heeft geduld, denkt mee en schiet in korte tijd echt super gave foto's! We zijn ontzettend blij met de mooie plaatjes van onze kleine meid!"
Back to Top