KLEIN & PUUR
Alle clichés zijn waar: ze zijn maar even zó klein. Voor mij is iedere baby en jullie liefde voor dat kleintje weer bijzonder om vast te mogen leggen. De pure liefde,  kleine voetjes en handjes, dicht tegen papa of mama aan; niets mooier dan dat!

"Simone heeft een fantastische newborn shoot bij ons gedaan. Ze was creatief, ontspannen en heeft geweldige foto’s gemaakt. "
ONTSPANNEN

Tijdens een relaxte en ontspannen newborn fotoshoot aan huis, fotografeer ik jullie baby op een natuurlijke manier. Geen mandjes, wikkeldoeken of 'gemaakte' houdingen. Maar mooie, pure en liefdevolle foto's van de baby, jullie als gezin, broertjes en zusjes.
We nemen de tijd die nodig is. Even troosten, borstvoeding of een flesje tussendoor? Geen probleem! 
WANNEER?
Een newborn reportage kun je het beste binnen de eerste vier weken na de geboorte doen. Zo leg je het hele kleine vast én met een beetje geluk slaapt de kleine door de fotoshoot heen. 

Wil je zeker zijn van een plekje? Een bevalling kun je nu eenmaal niet plannen. Tijdens je zwangerschap kun je alvast reserveren. Ik noteer jouw uitgerekende datum en zorg dat je gegarandeerd bent van een plekje. Zodra je bevallen bent prikken we een datum.


Is je baby al geboren? Of inmiddels een paar maanden oud. Geen probleem! Stuur mij een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 


LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Een ongedwongen sfeer staat voorop tijdens een shoot. Natuurlijk leggen we de baby op een mooie plek (vaak op het ouderlijk bed) en maak ik gebruik van de ruimte, het licht en eventueel dekentjes en knuffels die jullie zelf in huis hebben.  Maar ook de knuffelmomenten en details tussendoor zijn prachtig om vast te leggen. Een reportage moet een mooi beeld geven van de liefde voor dat kleintje. Daarom  mogen foto's met jullie als ouders, broertjes en zusjes natuurlijk niet ontbreken. 
Wil jij weten wat je kunt voorbereiden voor een newborn fotoshoot aan huis, waar je aan moet denken en wat je het beste aan kunt trekken? Kijk dan even hier
BABY'S EERSTE JAAR
Wil je er zeker van zijn dat je het eerste jaar van jullie kindje mooi vastgelegd hebt? Speciaal hiervoor bied ik het 'Baby's 1e jaar' pakket aan. Naast de newborn reportage  plannen we een fotoshoot rond de 6 maanden en 1 jaar, waarin ik jullie kleine én jullie als gezin fotografeer. En als kers op de taart, een mooi album van deze 3 shoots gedurende het eerste jaar. 
Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 
Nieuwsgierig naar meer foto's? Hieronder vind je een aantal reportages om een impressie te geven.  
S A M
F E N N E
"Simone heeft foto’s gemaakt van onze 2 maanden oude baby. De foto’s zijn prachtig geworden en precies zoals we hadden gehoopt! Ze nam alle tijd om de mooiste momenten vast te leggen. We zullen voor de volgende fotoshoot zeker weer bij Simone komen."
Back to Top