KIDS & GEZIN

"Ga daar maar staan. Ja én nu lachen naar die mevrouw."  
Er zijn maar weinig kinderen die graag stil zitten of staan voor de lens en hun mooiste natuurlijke lach opzetten. Maar dat kan anders!

Tijdens een shoot geef ik kinderen graag opdrachtjes. Door ze te betrekken bij een shoot vinden ze het vaak zelfs leuk. En ook voor jullie als ouders geldt; maak plezier! Een grapje tussendoor, papa en mama kietelen, rennen, vliegen en springen. Wat is er nu mooier dan die ene knuffel of die schaterlach op de foto? Écht, het komt altijd goed! 

KINDEREN ZIJN DE GROOTSTE UITDAGING

"Het was een hele fijne manier van fotoshooten, erg ontspannen en op de minst geposeerde momenten, de mooiste foto’s gekregen."

LOCATIE & KLEDING

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een brochure vol tips over kleding en locatie. Want beide hebben een grote invloed op het eindresultaat.
De warme tinten van golden hour, het bos in de herfst of de lichte tinten van het strand of zandvlakte. Het is maar net wat je als eindresultaat wilt. 

Het is écht de moeite om een plek te kiezen die je aanspreekt. Ook als deze wat verder weg is. Ik denk graag met jullie mee. Hoe vaak doe je nu een fotoshoot? 

Contactformulier

WhatsApp

Wil jij graag een shoot inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website of via WhatsApp. 

Help! Het regent

Het hoeft echt geen strak blauwe lucht te zijn voor een mooi eindresultaat. Sterker nog; een felle zon zorgt voor een harde (lelijke) schaduw. Als fotograaf ben ik altijd blij met wat wolken aan de hemel, een schaduwplek of een golden hour in de ochtend of avond. Maar mocht het echt de hele dag gaan regenen, dan verzetten we de shoot. Geen probleem!
Een ontspannen en relaxte fotoshoot, met een échte lach en de kinderen zoals ze zijn.