Hi there! Leuk dat je op mijn website een rondkijkt. Wanneer je een shoot bij mij boekt is het natuurlijk ook leuk om te weten wie je voor je neus krijgt. Ik zal mij dus even netjes voorstellen. 
Ik ben Simone Moret, 36 jaar, moeder van drie bijdehante kinderen, getrouwd en wonend in Sliedrecht

Als kind was ik dol op alles wat met creativiteit te maken had. Máár de perfectionist in mij durfde daar verder niet zoveel mee. Naast een afgeronde studie HBO Pedagogiek (misschien pluk ik daar nu de vruchten wel van met mijn baby & kindershoots), heb ik vanalles geprobeerd.  Alles was het nét niet. 

Na het krijgen van mijn derde kind heb ik de sprong in het diepe gewaagd! Na het volgen van de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam, heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. 

Iedere fotoshoot doe ik met plezier! Mensen vastleggen zoals ze zijn, ontspannen en ongedwongen, dat is wat ik wil en waar ik blij van word. Natuurlijk ontkom je nooit helemaal aan poseren. Maar dan het liefst wel zo natuurlijk mogelijk. Dit is ook de reden waarom ik alleen op locatie werk, ergens buiten of bij jullie thuis. Een plek waar jij op je gemak bent. En niet in een studio waarin je al de zenuwen krijgt wanneer je voor de camera moet gaan staan. Tenminste, ik wel.

Mag ik ook jouw zwangere buik, jullie baby of mooie gezin vastleggen? Ik doe niets liever!
Neem een kijkje op deze website. Zijn er nog vragen? Laat het me weten. Ik sta je graag te woord. 
Back to Top