Ik ben Simone Moret, moeder van drie kinderen, woonachtig in Sliedrecht, met een passie voor fotografie. Na het volgen van de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam, heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. 

Iedere fotoshoot doe ik met plezier! Mensen vastleggen zoals ze zijn, ontspannen en ongedwongen is mijn doel. Natuurlijk ontkom je nooit helemaal aan poseren. Maar dan het liefst wel zo natuurlijk mogelijk. Dit is ook de reden waarom ik alleen op locatie werk, ergens buiten of bij jullie thuis. Een plek waar jij op je gemak bent. En niet in een studio waarin je al de zenuwen krijgt wanneer je voor de camera moet gaan staan. Tenminste, ik wel.

Ik houd van kleur. Mijn foto's bewerk ik dan ook zelden in zwart wit. Daarbij probeer ik bij iedere shoot de kleuren af te stemmen op de locatie. De lichte frisse tinten van het strand, de warme kleuren van een herfstbos of heide, of het groen in een mooi park. Daarom kijken we samen naar wat jij  mooi vind om als eindresultaat te hebben en kiezen we samen een passende locatie uit.

Natuurlijk fotografeer ik ook graag jóuw gezin, kind, baby, zwangere buik of huwelijk. 
Neem een kijkje op deze website. Zijn er nog vragen? Laat het me weten. Ik sta je graag te woord. 
Back to Top