KIND & GEZIN
Met alle plezier fotografeer ik jullie kinderen en gezin. In een ontspannen en relaxte sfeer. Vooral niet te 'stijf'. Portretten waarop jullie jezelf herkennen, met een échte lach en de kinderen zoals ze zijn.
KINDEREN ZIJN DE GROOTSTE UITDAGING
Er zijn maar weinig kinderen die graag stil zitten of staan voor de lens en hun mooiste natuurlijke lach opzetten. Ouders maken zich er nog weleens druk om. Door ze opdrachtjes te geven en te betrekken bij de shoot vinden ze het vaak zelfs leuk. Een grapje tussendoor, rare bekken trekken of rennen, vliegen en springen. Écht, het komt altijd goed! 
LOCATIE
Een natuurgebied, het bos, strand of een stoere urban locatie. Het is allemaal geschikt, afhankelijk van wat bij jullie past. In het bos is veel kleur, groen of de warme tinten van de herfst. Op het strand krijg je met lichte kleuren veel pasteltinten in de foto en een meer rustige uitstraling.

Het is écht de moeite om een plek te kiezen die je aanspreekt. Ook als deze wat verder weg is. Ik denk graag met jullie mee. Het is heel bepalend voor het eindresultaat.  Hoe vaak doe je nu een fotoshoot? 
"Het was een hele fijne manier van fotoshooten, erg ontspannen en op de minst geposeerde momenten, de mooiste foto’s gekregen."
HELP, HET REGENT!

Het hoeft echt geen strak blauwe lucht te zijn voor een mooi eindresultaat. Sterker nog; een felle zon zorgt voor een harde (lelijke) schaduw. Als fotograaf ben ik altijd blij met wat wolken aan de hemel, een schaduwplek of een golden hour in de ochtend of avond. Maar mocht het echt de hele dag gaan regenen, dan verzetten we de shoot. Geen probleem!

Heb je meer vragen of wil je graag een shoot boeken? Neem contact op via het contactformulier. Meer foto's vind je hieronder. 
K I D S  &  F A M I L Y
"Vandaag een fotoshoot gehad aan het strand. Wij hebben 2 erg ondernemende kids, maar wat is het super hoe Simone een ontspannen sfeer neerzet! Het voelde als een uitje voor de kids, in plaats van een fotoshoot. Top gedaan!."
"Simone is een gezellige, bekwame fotografe. Ze heeft veel geduld, met volwassenen en kinderen. Een shoot voelt bij haar niet als iets 'engs'. Het is leuk met haar en vervolgens krijg je mooie foto's opgestuurd! Ik raad haar zeker aan en dat doe ik dan ook veelvuldig."
Back to Top