JA!
Jullie gaan trouwen! En nu gaan jullie op zoek naar een mooie locatie, jurk, pak én natuurlijk fotograaf. Ik leg met alle liefde jullie dag vast. 
ECHTE LIEFDE 
Jullie trouwdag draait om liefde. Een dag met een lach en misschien wel een traan. Dit is wat ik graag vast wil leggen met mijn foto's. 

Geen statische plaatjes, maar ontspannen en niet te geposeerd. Ook niet tijdens de reportage. Door het zien van de foto's moet je het gevoel van de dag kunnen herbeleven. Mooie momenten én natuurlijk de details.  
 
Voor de trouwreportage kiezen we een mooie locatie uit. De rest van de dag volg ik jullie en het gezelschap om zo jullie dag zo compleet mogelijk in beeld te vangen. 
VAN BEGIN TOT EIND
Ik ben de gehele dag aanwezig. Van aankleden tot het diner én wanneer je hiervoor kiest bij het feest. 

EEN MOOI BEELD VAN DE DAG
Na jullie dag ga ik aan de slag met de foto's. Of dit er nu 200 of 300 worden; in ieder geval genoeg om een compleet beeld te geven van jullie dag. De foto's worden door mij geselecteerd, bewerkt en in hoge resolutie afgeleverd met mooie, heldere kleuren. 

Binnen 2 dagen na het huwelijk ontvangen jullie een preview in een online galerij. Want wie wil er nu niet alvast wat foto's zien en delen met vrienden en familie?
 
Ik werk met 2 pakketten. Het aantal foto's is een indicatie.
Heb je meer vragen of wil je graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan even contact met mij op. 
E R I K & C O R I N A

Op een mooie zonnige dag in augustus trouwde dit koppel. De dag begon in hun nieuwe huis in Goes. De reportage maakte we in het karateristieke centrum van Goes én een prachtig aangelegde tuin van een collega. Een afwisselende combinatie van meer 'urban' stijl foto's in de donkere steegjes van Goes en groene, romantische plaatjes in de tuin. Het JA-woord in het stadhuis van Goes bleek al even fotogeniek. Een topdag met een gouden randje!
J O O S T  &  E L I S E

Deze dag begon thuis bij het bruidspaar, waar de bruid zich voorbereidde. Na de 'first look', gingen wij op pad voor een fotoreportage. Naar de mooi aangelegde tuin van Villa Augustus én de authentieke straatjes van Dordrecht. Het was een dag waar op alle details was gelet. Versieringen, bloemen, taarten etc. Een eer om vast te mogen leggen!
F L O R I S  &  A M R E E N​​​​​​​
E R V A R I N G 

"Wij kunnen met heel veel plezier terugkijken op onze (trouw)dag. De ontzettend mooie foto's van Simone helpen daarbij! Simone is een prettig persoon om de hele dag op je bruiloft te hebben, enerzijds beweegt ze zich onopvallend door de ruimtes voor de spontane foto's, anderzijds mengt ze zich makkelijk in het gezelschap. Dank voor je bijdrage op onze dag!"


"Bedankt voor het vastleggen van onze trouwdag! Ik heb het als heel ontspannen ervaren dat jij diegene was die de foto's maakte. Ook het resultaat van de eerste foto's die we te zien hebben gekregen, wow spectaculair mooi! Heel erg bedankt."
Back to Top